VOLG ONS

STEUN ONS

STEUN
ONS

ERELID OF SUPER-ERELID

Jouw steun is meer dan welkom.

De werkingskosten van een voltallig symfonisch orkest zijn té hoog om alleen met verkoop van tickets te kunnen worden gedekt. Wij spelen allemaal in het orkest omdat we muzikanten zijn. Zonder vergoeding. Muzikant kan je niet worden, dat ben je. Je kan alleen techniek leren. Wij spelen muziek omdat we het graag doen, we een onweerstaanbare dwang hebben, we moéten muziek maken. Muziek kan van de wereld een betere plaats maken.

Met jouw steun stel je het orkest in staat nieuwe instrumenten en partituren aan te kopen.

ERELID
Het bedrag voor het erelidmaatschap is 50 euro per persoon. Als erelid word je als eerste op de hoogte gebracht van onze activiteiten. Je kan gratis genieten van ons jaarlijks ereledenconcert met aansluitend een fijne receptie.

SUPER-ERELID
Wil u echter een super-erelid worden, dan hebt u een jaar lang (!)  toegang tot alle onze concerten. 100 euro per persoon voor alle concerten inclusief het pastabuffet tijdens ons pastaconcert. Als trouwe fan kan u dit aanbod niet laten liggen

Help mee onze ambities waar te maken door een storting op rekeningnummer: BE64 9733 9567 4552 met als referentie ‘erelid’. Vermeld ook zeker uw mailadres.

SPONSOR

Ons orkest groeit en we streven naar het realiseren van grotere muzikale projecten. We zijn enthousiast over de mogelijkheden die voor ons liggen en willen graag meer erkenning krijgen van een breder publiek.

Wil je jouw bedrijf, activiteit of filiaal verbinden aan een cultureel initiatief in de regio? Ben je geïnteresseerd in het ondersteunen van een lokaal orkest en het versterken van je netwerk?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We bespreken graag de verschillende mogelijkheden met je.
Stuur een e-mail naar info@symfonieorkestzuiderkempen.be of bel ons op 0496/700.640