VOLG ONS

wIJ ZOEKEN JOU

wIJ
ZOEKEN
JOU

ER STAAT EEN STOEL VOOR JOU KLAAR

WAAROM JIJ

De tijd in de muziekacademie zit er bijna op of ligt al (ver) achter je. En daar sta je dan. Alleen, met je blinkende instrument. Je wil wel graag nog spelen maar alleen is maar alleen. Als je een orkest ziet spelen, fantaseer je wel eens hoe het zou zijn om daar zelf in mee te spelen. Speel jij viool, cello, contrabas, trompet, trombone of slagwerk dan ben jij de persoon die wij zoeken. Heb je schrik dat je er niet bij hoort omwille van je leeftijd? Zit daar maar niet mee in want wij hebben alle leeftijden. Het mooie is: iedereen krijgt zijn plek, jong en oud, iedereen mag zijn wie hij of zij is.

 

REPETITIES & CONCERTEN

We repeteren voornamelijk om een concertprogramma voor te bereiden, naarmate de datum dichterbij komt worden de repetities intenser. En dan is het zover, concert. Je staat achter de coulissen en je merkt dat er iets veranderd is, een vreemd soort magie maakt zich meester van de groep. Een aangename opwinding neemt je mee en samen geef je een ongelofelijk concert.

 

NOG TWIJFELS

Nee, je hoeft geen uitmuntende solist te zijn. Je hoeft vooraf ook geen auditie te doen. Bang dat het te moeilijk is? Na enkele repetities zullen we samen met jou bekijken hoe het musiceren loopt. Als het écht moeilijk loopt, kunnen we de partituren nog vereenvoudigen. Tot nu hebben wij de voorbije jaren verschillende programma’s gespeeld van proms, filmmuziek, licht klassiek tot zwaar klassiek.

Angst om een beetje verloren te lopen in een 40-koppig orkest? Dat hoef je ook niet te hebben. Je krijgt een peter of meter die je zal begeleiden en wegwijs maken in het reilen en zeilen van het orkest.

GEÏNTERESSEERD

Het Symfonieorkest Zuiderkempen verwelkomt je graag met open armen zodat jouw fantasie werkelijkheid kan worden!

WAAR
Sint-Jan Bergsmanscollege, Jacob Smitslaan 36 in Mol.

WANNEER
Zondagavond 19u – 21u

CONTACT